Verzorgingsproducten uit de

De Abdijwinkel van Onze Lieve Vrouw van Nazareth

U kunt onze producten natuurlijk online kopen via onze webshop maar u bent ook van harte welkom in onze abdijwinkel aan de Abdijlaan 9 in Brecht, België. Hier zijn al onze producten voorradig en rechtstreeks te koop. Zo krijgt u gelijk een kijkje in de wereld van de abdijgemeenschap van Onze Lieve Vrouw van Nazareth in Brecht.

Hopelijk tot ziens!

Abdijwinkel Brecht België TRAPP verzorgingsproducten
U bent van harte welkom in onze abdijwinkel in Brecht

Onze openingstijden

Van maandag tot zaterdag
van 9.00 u – 12.00 u
van 13.30 u – 16.40 u

Op zon- en feestdagen
van 13.30 u – 16.40 u

* Tijdens de corona-epidemie blijft de Abdijwinkel open.

Bezoek ons ook op www.abdijnazareth.be

Abdij Onze-Lieve-Vrouw van Nazareth
Abdijlaan 9 | B-2960 Brecht | België

T +32 (0)3 313 92 50info@trapp.be

Rijke lavendel

Lavendel is een populaire en heilzame plant. Deze van oorsprong mediterrane plant vind je al eeuwenlang in de monastieke kruidentuin. Ondertussen is lavendel erg verspreid in onze regio. Lavendel heeft een aangename geur en velen waarderen de overdadige paarse kleur van de bloemen. Van oudsher is bekend dat de geur van lavendel een rustgevende en kalmerende werking op de mens heeft. De vitamines, mineralen en proteïnes in lavendelolie kunnen zorgen voor een versterking van het hoofdhaar en kunnen een kalmerende werking hebben op de huid.

Frisse aloë vera

In de Grieks-Romeinse oudheid werd aloë vera gebruikt als pijnstiller en middeltje voor huidverzorging. Omdat men de plant medicinale eigenschappen toeschreef, kreeg aloë vera als potplant ook een vaste plaats in veel abdijen en werd ook ‘stille genezer’ genoemd. Aloë vera werkt reinigend en voedend voor de huid en zorgt voor het versterken van de natuurlijke hydratatie van de huid. Daarom werden de traditionele zeeprecepten verrijkt met natuurlijk extract van aloë vera. De producten worden geparfumeerd met een fris bloemenparfum. Het resultaat is een lijn producten waar de hydraterende eigenschappen van aloë vera bijzonder tot hun recht komen.

TRAPP-Aloe-vera

TRAPP. traditie

In TRAPP. traditie gaat het om een aantal zeep- en verzorgingsproducten dat onlosmakelijk verbonden is met het verhaal van de TRAPP.-producten. Door hun unieke samenstelling, lange verkoopgeschiedenis of speciale verbondenheid met het TRAPP.-verhaal zijn het stuk voor stuk producten die niet weg te denken zijn uit het gamma.